Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Η βαριά βιομηχανική ομάδα Puhua Qingdao δημιουργήθηκε το 2006, συνολικό καταχωρημένο κεφάλαιο άνω των 8.500.000 του δολαρίου, συνολική έκταση σχεδόν 500.000 τετραγωνικά μέτρα. Η ομάδα είναι κύρια της θυγατρικής εταιρίας τέσσερα: Βαριά Co. βιομηχανικών μηχανημάτων Puhua Qingdao, ΕΠΕ Co. τεχνολογίας αριθμητικού ελέγχου Qingdao AMADA, ΕΠΕ Βαριά Co. βιομηχανικών μηχανημάτων Puhua Dongjiu Qingdao, ΕΠΕ και Co. τεχνολογίας αυτοματοποίησης Qingdao Jichuan, ΕΠΕ.

  Το Qingdao Puhua και η επιχείρηση Puhua Dongjiu εστιάζουν στο σχέδιο, έρευνα, αναπτύσσουν, κατασκευάζουν και πωλούν το θάλαμο φυσήματος άμμου, εξοπλισμός επεξεργασίας άμμου, γραμμή ζωγραφικής, εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος, όλα τα είδη μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών, περιλαμβάνει τον τύπο γάντζων, ο τύπος ζωνών αντιολισθητικών αλυσίδων, ο τύπος κυλίνδρων, ο τύπος αλυσοειδών καμπυλών, τα προϊόντα όλοι τύπων κ.λπ. οδικής επιφάνειας υιοθετούν το αυτόματο CAD, παρέχοντας τα καλύτερα προϊόντα απόδοσης δαπανών για τη ρίψη, τη μεταλλουργία, το αυτοκίνητο, τη ναυπηγική, την κατασκευή, τα εξάγοντας μηχανήματα και τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής. Μπορούν επίσης να βασίσουν στις απαιτήσεις των χρηστών να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν τα διάφορα μεταβλητά ειδικά πετώντας μηχανήματα, να παρέχουν τις σχεδιάζοντας - που κατασκευάζουν - διορθώνοντας - που εκπαιδεύουν - υπηρεσίες για την ολοκλήρωση των με το κλειδί στο χέρι προγραμμάτων.

  Το Qingdao Amada και η επιχείρηση Jichuan είναι δεσμευμένα συμμετέχων στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις της σερβο οδηγημένης CNC punching μηχανής, της υδραυλικής CNC punching πυργίσκων μηχανής, της ειδικής παχιάς CNC πιάτων punching μηχανής, CNC punching του τροφοδότη μηχανών, CNC της κουρεύοντας μηχανής, CNC της κάμπτοντας μηχανής και άλλου εξοπλισμού επεξεργασίας. Οι μηχανές χρησιμοποιούνται ευρέως στην πράσινη ενέργεια, τον εξοπλισμό δύναμης, την αυτοκινητική βιομηχανία, τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τα μηχανήματα κατασκευής και άλλους τομείς. Έχουν καθιερώσει την καλή φήμη στον κόσμο με την ανταγωνιστική τιμή και τη τοπ τεχνολογία.

   

 • OEM / ODM

  Έχουμε τις εγκαταστάσεις για να εργαστούμε στα προγράμματα ODM/OEM σας, οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας μπορούν να σχεδιάσουν τη βάση μηχανών στη διαφορετική απαίτησή σας. Απελευθερώνουμε τουλάχιστον δέκα νέα προϊόντα για να συναντήσουμε μηνιαία τις πρόσφαές τάσεις αγοράς, και μπορούμε εύκολα να ολοκληρώσουμε τις μαζικές διαταγές σας με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής πάνω από πεντακόσιων συνόλων μηχανών. Για να εξασφαλίσουμε ποιότητα, έχουμε τους επαγγελματικούς ποιοτικούς επιθεωρητές για να διευθύνουμε την ακριβή επιθεώρηση σε κάθε στάδιο, τα οποία περιλαμβάνουν την εισερχόμενη επιθεώρηση, την επιθεώρηση -διαδικασίας και την τελική επιθεώρηση. Έχουμε εισαγάγει επίσης τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής για να κάνουμε τα προϊόντα μας να επιτύχουν τα διεθνή πρότυπα. Λόγω της πλούσιας εμπειρίας και των άριστων υπηρεσιών, έχουμε αναγνωριστεί ως αξιόπιστος προμηθευτής από πολλούς διεθνείς αγοραστές. Τα προϊόντα μας εκτελούν τις υψηλές πωλήσεις και σε εσωτερικό και τη διεθνή αγορά, έχουμε τη συνεργασία κατασκευής με SANY, Zoomlion, τη βιομηχανία ναυπηγικής της Κίνας και άλλες επιχειρήσεις στην Κίνα, και τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στην Ευρώπη, νότος και τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και και άλλη περιοχή, ιδρυμένοι πράκτορες στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν, την Ουκρανία, το Βιετνάμ και άλλες χώρες. Τα προϊόντα και η υπηρεσία μας έχουν κερδίσει την καλές φήμη και την εμπιστοσύνη των τοπικών και διεθνών πελατών. Για να ωφεληθείτε από το ισχυρό σχέδιό μας, αναπτύξτε τις ικανότητες και οι άριστες υπηρεσίες, μας έρχονται σε επαφή με σήμερα! Θα δημιουργήσουμε ειλικρινά και θα μοιραστούμε την επιτυχία με σας.

  1.cnc μηχανή διατρήσεων

  Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  2.shot μηχανή ανατίναξης

  Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

 • Ε & Α

  η επιχείρησή μας αφιερώνει πάντα στην έρευνα του νέου προϊόντος με την υψηλή τεχνολογία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Chang

Τηλ.:: 18766392788

Φαξ: 86-532-88189810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)